UTCABÁL RULETT STRATÉGIA

2011.10.14. 21:27

www.rulettmania.hu

 

Az „UTCABÁL” stratégia a rulett asztalon található 12 utcából 5 db a program által kiválasztott utcákra tesz tétet. Jelenleg fejlesztés alatt áll egy 4 utcás változat is, amelyik célja az átlag nyereményszorzó emelése, ami egyben az elérhető nyeremény növekedését is jelenti majd.

 

 

 

 

 

 

 

A programba folyamatos duplázós tétrakási stratégia van beépítve. Ettől mindenki csak saját felelősségére térhet el, mert nálam nem az a fő cél, hogy találatot érjünk el, hanem az, hogy kézzel fogható nyereménnyel szállhassunk ki a játékból. A Bankroll, a találati intervallum és az átlag nyereményszorzó szoros kölcsönhatásban állnak egymással. Sokan ennek figyelmen kívül hagyásával hibáznak a legtöbbet, amikor belekezdenek egy stratégiába, ugyanis nem a találatot nehéz elérni, hanem azt, hogy úgy érjük el, hogy nyerjünk is vele. A program attól is egyedi, hogy egy intervallum-állítással magunk befolyásolhatjuk a kockázat alakulását, de erről később írok.

 

Az „UTCABÁL” stratégia csak első állomása az általam kidolgozott stratégiáknak. Ezek mögött 5 éves tapasztalat és több száz élő játék elemzése áll. Az „UTCABÁL” stratégia volt az első, amit nagyon régóta alkalmazok, még a számalapú stratégiám játéka közben is. Ez az egyik kedvencem. A másik a „BÁSTYA” stratégia, ami még nincs leprogramozva. Annak a hatékonysága (átlag nyereményszorzó) messze a legjobb. Legalább három éve használom.

 

A tét és a nyeremény alakulása

 

A tét alatt mindig egységnyi zsetont kell érteni, ami értékben a pénznemtől és a megtehető minimum téttől függően változik. Az érthetőség kedvéért mindig 1 egységnyi zsetonról beszélek, ami lehet 1 Ft, vagy 1 euró, de akár 10 cent is. Amikor a minimum bankrollt meghatározom, akkor is 1 egységnyi zseton mennyiséget adom meg. Az átváltást mindenkinek magának kell elvégeznie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intervallum beállítása

 

Alap üzleti felfogásunk, hogy hiteles és korrekt tájékoztatást adjunk a saját fejlesztésű programjainkról. Mi nem számolunk be sikeres emberekről, akik egzotikus tájakról üzengetnek, hogy a stratégiának köszönhetően hogyan változott meg az életük.

 

A rulett egy szerencsejáték, ahol lehet nyerni, de veszíteni is. Az intervallum beállítása ennek kockázatát szabályozza, ezért az abban írtakat, tessék komolyan venni.

 

A stratégia egyik sajátossága, hogy gyorsan és sokszor hoz találatot. Ez megtévesztően hathat egyesekre, és óvatlanná válnak. Felvállalható kockázat, de számolni kell a vesztéssel is. Aki azt a gyakorlatot alkalmazza, hogy első nyerés után új játékot kezd, és amikor eléri a kifizetési minimumot és leveszi a nyereményét a számlájáról nagy eséllyel eredményes lehet, mert egy idő után csak a nyereményét kockáztatja. Erről a játékstratégiáról részletesebben máshol fogok majd írni.

 

Ez a kockázat akkor áll be, ha az intervallumot nem állítjuk be és „0”-án hagyjuk. Az intervallum állítása két dolgot eredményez. Növeli a találati biztonságot és megnyújtja a játékidőt. Az, hogy ki mennyire állítja be magának, abból tudja meghatározni, amit majd lejjebb részletezek.

 

A játékba be van építve egy biztonsági elem, aminek az a célja, hogy a kaszinók általunk ismert védekezéseit kivédje. Etikai és jogi okok miatt ezek korlátozott lehetőségei a kaszinóknak, így csak egy határon belül képesek a stratégiák ellen védekezni. Azt nem tehetik meg, hogy egy számot pld. 36-szor pörgetnek ki egymás után, ami minden stratégiát megölne.

 

Az „UTCABÁL” stratégia olyan általános összefüggésekre épül, aminek bekövetkezése elkerülhetetlen. Azaz eredményesen alkalmazható.

 

Bankroll igény az intervallum függvényében

 

„0”  40.955 egységnyi zseton

„1”  20.475 egységnyi zseton

„2” 10.235 egységnyi zseton

„3”   5.115 egységnyi zseton

„4”   2.555 egységnyi zseton

 

Ez egy magas kockázati szinten történt beállítás, ami azt jelenti, hogy 13 pörgetésen belül garantált találat bankroll igénye. A gyakorlatban ez a 13-as kipörgés szám nagyon ritka, de nem kizárt. A Sportingbeten 10 pörgetésnél magasabbal még nem találkoztam, de más kaszinókban előfordulhat, hogy eléri a 13 pörgetést. Abban az esetben csak a fenti bankroll mellet lehet végig vinni a stratégiát. Aki alá tervezi a bankrollt azt a kockázatot vállalja fel, hogy hosszabb kifutás miatt, nem tudja végig bírni bankrollal a tétemelést.

 

Az intervallum 0-4 közötti beállítása mellett elviselhető időráfordítással játszható. 5 és annál magasabb, már lényegesen lelassítja a játékot, ellenben más „játékmodorral” nagyon eredményessé tehető. Egy 8-10-es beállítás már kitartást igényel. Amikor viszont bekövetkezik a tét adása, brutálisan meg lehet emelni az alaptétet, mert a találat közvetlen közelébe értünk. Ennek alkalmazása már egyéni döntésen alapul. Egy biztos, aki 8-10 intervallum-állítással elér a tétig, és egy egységnyi tétet tesz fel, akkor időarányosan a hidegvízre valót sem keresi meg vele. 

 

A fentiektől ellehet térni, de csak saját felelősségére. Sokan sokféle kaszinóba játszanak. Ajánlott óvatos játékkal tesztelni őket. Óva intek mindenkit attól, hogy indulásból „0” beállítással teszteljen egy kaszinót éles játékban.

Kaszinók kiválasztása

 

A későbbiekben külön fogunk foglalkozni a kaszinókkal. Amit fontos tudni! A kaszinók különböző szoftvergyártók termékeit használják. Ez azt jelenti, hogy sok kaszinó használja ugyanazt a szoftvert, így a kaszinók biztonsági besorolása a futtatott szoftver alapján történik. A megbízható szoftverek legfontosabb jellemzője, hogy nagyon szigorú zárt,- és biztonságos rendszerben futnak. Ami a legfontosabb, hogy sor biztonsági intézkedésekkel védett külső szerveren, azaz nem az online kaszinók szerverén fut. A biztonsági rendszert a Nemzetközi Játékfelügyelet ellenőrzi. A megbízható és biztonságos kaszinók esetében el kell felejteni az az orbitális hülyeséget, amit a kaszinókról terjesztenek, miszerint belenyúlnak a játékokba.

A programjaink jelenleg a Boss Media és az OnGame szoftvercsoporthoz tartozó kaszinókban működnek biztonságosan. A tovább csoportokat későbbiekben fogjuk tesztelni.

 

Sok sikert és még több örömet kívánok a programhoz.

 

SzerencseVadász

 >>>>>vissza a webáruházba

 

Roulette Mania Webshop HUN

RULETT BÖLCSŐDE

RULETT EGYETEM

RULETT AKADÉMIA

RULETT MATEMATIKA

RULETT VALÓSÁGSHOW

ROBIN HOOD stratégia

RULETT Összesítő oldal

TrendVadász alapprogram

Kis téttel nagy nyereményért

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(címkék: szerencsevadász,  Luck Hunter, trend hunter)